Har vissa stjärntecken mer tur än andra

Svaret på frågan om vissa stjärntecken har mer tur än andra är, ja ibland. Astrologi är nämligen något som är dynamiskt. Det är inte så att man statiskt kommer att vara på ett vis för resten av sitt liv bara för att man föddes vid en viss tidpunkt. Däremot kan man se att beroende på när man föddes och var så kommer man kontinuerligt under sitt liv att influeras av stjärnor och planeter. Det här är inte så komplicerat som det låter men för att verkligen kunna analysera med hjälp av astrologi så måste man kunna väldigt mycket om detta och dessutom så finns det flera olika system.

Du kan alltså inte säga att ett stjärntecken är bättre än andra. Tanken om öde är en annan sak och det här kan man förstås diskutera då det verkar som en del människor fötts till att bli turnissar medan andra konstant har otur. För de flesta av oss så är det där med tur något som går i vågor. Ibland vinner vi på lotteri, ibland missar vi bussen, ibland är vi på rätt plats i rätt ögonblick.

Den som börjar se på sitt horoskop i samband med dessa tidpunkter av tur kanske lägger märke till att det finns ett samband, men det handlar alltså om en specifik period för en individ så man kan inte ställa stjärntecken mot varandra och hävda att ett ger mer tur än ett annat.

Det som kan påverka hur vi lyckas i livet är förstås vår personlighet, och här kan det finnas något som kommer av det stjärntecken som vi föds under. För de flesta så är det dock så att man kan ta sitt stjärnteckens styrkor och svagheter och jobba med dessa för att utvecklas som person och därmed uppleva bättre lycka och tur.