Om Astrologi.se

Boka

Boka Nu!

Välj en tid som passar dig. Vi ringer upp dig!
Läs Mer

De flesta har någon gång funderat på det där med horoskop och stjärntecken. Man kan finna kortare horoskop i vanliga tidningar och söker man online så får man snart mer att fundera på. Astrologi har överlevt som vetenskap under flera tusen år och detta beror givetvis på att det faktiskt ligger något i det där med planeternas position och personlighetsdrag.

Astrologi.se är en sajt där du kan lära dig mer om astrologi. Vi presenterar ditt stjärntecken och annan viktig information omkring detta. Tanken är att du ska få tillräckligt mycket kunskap för att själv kunna gå vidare och lära dig mer om astrologin och vad den har att erbjuda dig som person. Vi tycker att det är viktigt att vara kritisk och det särskilt när det handlar om astrologin. Det finns nämligen bra många horoskop som inte alls har något med verklig astrologi att göra.

Den som är intresserad av stjärntecken och hur det som finns utanför vår atmosfär kan påverka oss här på jorden har en hel del att hämta från astrologin men bara då det handlar om seriösa källor. Stjärntecken.nu ger dig en inblick i skillnader mellan olika system och ger dig svaren på vanliga frågor. Du kan givetvis kontakta oss om du har fler frågor som du inte finner svaren till på vår sajt.

Vi är noga med att peka ut att det här inte handlar om en religion eller något som man måste tro blint på utan att ställa frågor. Därför försöker vi ge så många vinklar som möjligt, detta för att få en bättre samlad bild av vad astrologin egentligen handlar om. Astrologi.se ger dig balanserade svar och den information som du behöver för att hitta rätt och för att dra verklig nytta av allt det som astrologi och astrologer har att erbjuda dig.