Väduren

Huvudsakliga egenskaper: Bestämd, ledare, impulsiv, lojal, driven, ambitiös

Kompatibel med: Lejon, Oxe, Skytten, Tvilling

Planet: Mars

Element: Eld

Ädelsten: Diamant

Metall: Järn

Polaritet: Positiv

 

 

Väduren (Áries)

21/3 - 19/4

Stjärntecknet väduren

Man beskriver ofta Väduren som en ledare, en person som tar initiativ och som vågar ta för sig i livet. Det här är en person med behov av spänning och nya utmaningar så det är inte ovanligt att en Vädur har ett stort behov av att resa. De här egenskaperna och utstrålningen märks av andra och det gör att den som föds under stjärntecknet Väduren gärna utses som ledare på ett naturligt sätt.

Som Vädur så kan du tjäna på att driva ditt eget företag då det kan vara svårt för dig att göra vad andra talar om för dig att du ska göra. Detta beror inte på att du inte kan lyssna och ta till dig av instruktioner utan mer på det behov du har av att själv leda din egen utveckling och att själv välja väg i livet.

Du vet vad du vill ha och du är en go getter som gör allt för att nå målen som du har satt upp. Det här kan leda till att en del inte riktigt hänger med i ditt tempo. När du ser något som behöver göras så väntar du inte med att agera och här går det gärna framåt i en rasande fart. Den som inte gillar läget i din närhet försvinner snart då du har svårt att kompromissa just med tempot.

Du har en inneboende självsäkerhet och det är en styrka som du drar nytta av men som också kan få dig att framstå som en aning egoistisk. När du ska samarbeta med andra så kan det leda till att folk upplever dig som svår att jobba med då du tänker snabbt och finner lösningar på allt innan någon ens har hunnit tänka till. Ibland kan det vara värt för dig att förbli tyst med den bästa idén för att låta andra få plats med sina koncept.