Kan man ändra sin egen astrologi

Nej, man kan inte ändra sin egen astrologi för den baseras på när man föddes och var. Så länge som tidsresor inte är en realitet så är ändring av horoskop heller inte det. Det finns dock något som man kan göra om man inte gillar sitt stjärntecken, man kan ta reda på om det verkligen är ens sanna tecken. Det finns nämligen lite olika system för astrologi och dessa kan variera lite vad gäller stjärntecken och datum.

Om man inte tycker att ens horoskop i enlighet med det västerländska systemet stämmer så kan man se på andra former av astrologi. I Asien så finns det andra traditioner där man läser av en persons horoskop på ett annorlunda sätt och där annat kommer att spela in i utvärderingen. Man måste inte kunna kinesiska för att ta del av deras astrologi för det hela finns online på engelska.

Sedan så kan det ju helt enkelt vara så att man har använt sig av oseriösa källor och då stämmer analysen mycket sällan. Om du får en professionell astrologisk analys så kanske du inser att du alls inte har något behov av att ändra ditt stjärntecken då det stämmer väl överens med din verklighet.

Det finns förstås en sak till att ta en titt på och det är om du har rätt uppgifter för din födelsedag samt klockslag. Det räcker med någon minuts skillnad för att ditt horoskop ska förändra sig. Om ett horoskop inte beaktar klockslag, år, och plats så kan du vara helt säker på att din astrologi kommer att förändras när dessa detaljer inkluderas på ett korrekt vis.